Ti Groep zet zich op meerdere manieren in voor het ondersteunen van goede doelen, zowel op nationaal als internationaal vlak. Wij focussen ons met name op die organisaties die erop zijn ingericht niet alleen een helpende hand te bieden, maar vooral een verschil te maken. Dit kan zijn op het gebied van natuur en milieu, onderwijs en wetenschap, maar bijvoorbeeld ook welzijn of humanitaire hulp.

”Giving is not just about making a donation, it is about making a difference”

Trees For All

n van de partijen waar Ti Groep zich mee kan identificeren is Stichting Trees for All. Dit betreft een organisatie die wereldwijd bomen plant als middel tegen klimaatverandering en het bijdragen aan meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden voor lokale bevolkingsgroepen. Middels meerdere donaties vanuit het Tjikko concern zijn inmiddels honderden bomen geplant in zowel binnen- als buitenland. Een voorbeeld hiervan is een donatie voor het planten van 100 bomen welke in samenwerking met Dutch Solar Tech B.V. is geïnitieerd.  

www.treesforall.nl

MATW Project

MATW Project is een andere organisatie die wij met trots steunen. Het MATW Project, opgericht door de inspirerende Ali Banat, richt zich op het bieden van hulp en ondersteuning aan kansarme gemeenschappen wereldwijd. De organisatie werkt aan diverse projecten, waaronder de bouw van scholen, weeshuizen, moskeeën en waterputten, die bijdragen aan betere leefomstandigheden, toegang tot onderwijs en schoon drinkwater. Hun projecten zijn actief in verschillende delen van de wereld, waaronder Afrika en het Midden-Oosten. Door deze initiatieven helpen ze duizenden mensen te ontsnappen aan armoede en een betere toekomst op te bouwen. Ti Groep ondersteunt door donaties middens het Tjikko concern deze organisatie vanwege hun toewijding aan het verbeteren van levens en het creëren van duurzame veranderingen in gemeenschappen die het meest nodig hebben. Een voorbeeld hiervan is onze bijdrage aan de bouw van een school in een afgelegen gebied, wat essentieel onderwijs biedt aan kinderen die anders geen toegang zouden hebben tot scholing.

matwproject.org

Save the Children

Save the Children is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor de bescherming en het welzijn van kinderen. Hun missie is om ieder kind een gezonde start in het leven te geven, de kans op onderwijs en bescherming tegen gevaar te bieden. Ze bieden noodhulp bij rampen en conflicten en werken aan langdurige projecten om de levensomstandigheden van kinderen en hun families te verbeteren. Ti Groep ondersteunt Save the Children omdat we geloven dat investeren in de toekomst van kinderen de sleutel is tot het creëren van een betere wereld. Daarnaast delen we hun visie dat elk kind recht heeft op een veilige en gezonde omgeving om in op te groeien. Een voorbeeld hiervan is onze steun aan onderwijsprogramma’s in crisisgebieden, die kinderen helpen hun leven weer op te bouwen.

www.savethechildren.nl