Polakweg | Rijswijk

oppervlakte 5.898 m²

Het gebouw SEVEN aan de Polakweg te Rijswijk betreft een bedrijfs- verzamelgebouw met vijf verdiepingen en 59 parkeerplaatsen. Vanwege de directe ligging aan de Rijkswegen A4, A12 en A13 heeft het object een hoge attentiewaarde en is het voor vele bedrijven een aantrekkelijke locatie. Toonaangevende bedrijven zoals Shell, European Patent Office, Kadans Science Partner, Kiwa en CBR hebben zich in hetzelfde gebied gevestigd. Voor meer informatie zie ook www.polakweg7.nl

 

Damsterdiep | Capelle aan den IJssel

oppervlakte 9000 m²

Het voormalig gemeentehuis in Capelle aan den IJssel wordt hedendaags aangewend als bedrijfsobject en heeft als zodanig jarenlang gefunctioneerd.  Zo is het object in gebruik geweest als een jeugdhonk, muziekruimte, vergaderruimte, kantoorruimte en een openbare hal. Daarmee verleent het gebouw voor maatschappelijke bestemmingen en wordt nog steeds zo gebruikt. Het vastgoedobject maakt deel uit van het gezellige en sfeervolle winkelcentrum De Terp dat bestaat uit winkels, restaurants, parkeergarage en woningen.  

Polakweg | Rijswijk

oppervlakte 995 m²

Veraartlaan | Rijswijk

oppervlakte 5.356 m²

Dit uit het oog springende bedrijfsverzamelgebouw genaamd L’entree is gelegen op een prachtige zichtlocatie vanaf de Rijksweg A4, met een nabije aansluiting  op de Rijkswegen A13 en A12.  Het gebouw heeft een representatieve en moderne uitstraling door het feit dat het object ruim is opgezet en er veel licht naar binnen komt door de beglazing. Het vastgoedobject wordt momenteel in gebruik genomen door een grote diversiteit aan ondernemers. 

Volmerlaan & Sir Winston Churchilllaan | Rijswijk

oppervlakte 14.000 m²

Dit vastgoedobject is voorheen in gebruik geweest als kantoorgebouw. Inmiddels is de bestemming ‘Kantoor’ uitgebreid naar de bestemming ‘Wonen’ en zal het object in de aankomende periode getransformeerd worden naar appartementen.   

St James Place | Birmingham

oppervlakte 24.180 m²

Het voorma.lig kantoorgebouw in Birmingham wordt getransformeerd naar een residentieel gebouw. Het object, gelegen op een toplocatie in de stad, bestaat momenteel uit commerciële ruimtes en biedt mogelijkheden voor 322 appartementen. Het project bevindt zich in een gebied dat sterk beïnvloed is door de HS2 ontwikkelingen, wat de bereikbaarheid en aantrekkelijkheid van de locatie aanzienlijk vergroot. De transformatie van het gebouw is in lijn met lokale planningsbeleid en richtlijnen, met aandacht voor duurzaamheid en integratie in de bestaande stedelijke omgeving.