Ti Groep is onderdeel van de Tjikko maatschappij. Een concern naam dat afgeleid is van de oudste boom ter wereld (ca. 9500 jaar oud). Het unieke van deze Tjikko boom is het feit dat deze boom in staat is om zichzelf te klonen. Dit komt door het ondergrondse worstelsysteem dat duizenden jaren kan overleven. Elke keer wanneer de stam na een paar honderd jaar afsterft, groeit weer een nieuwe stam uit het wortelstelsel van de boom. Dit wordt ook wel vegetatieve reproductie genoemd. 

‘’ Wie de boom ziet zal wellicht niet meteen onder de indruk zijn. Aan het uiterlijk van de boom kun je niet meteen opmerken dat deze al 9500 jaar bestaat. Dit is ook waar de filosofie van het Tjikko concern om draait. Het gaat niet zozeer om de uiting (stam), maar om het denk- en werkproces (wortels). ’’
  – `Bestuur Tjikko maatschappij

Binnen het Tjikko concern wordt continu gekeken naar de verschillende processen die zich afspelen binnen bepaalde werkvelden. Ti Groep is de tak binnen de Tjikko maatschappij dat zich focust op het faciliteren van vastgoedobjecten aan haar stakeholders. Met name onderscheiden wij ons door het traditionele denk- en werkproces te combineren met het moderne werkproces. Een voorbeeld hiervan is dat we een integriteitsafdeling hebben.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.